O nama

Serbian English

Poštovani,
Pokušaćemo da Vam predstavimo proizvodni i uslužni program štamparije SMV Grafik.
Standardni program naše štamparije nudi preko 100 različitih proizvoda, a preko 500 posebno dizajniranih rešenja je u upotrebi širom Srbije i susednih zemalja. Firma postoji od 2000. godine i sarađuje sa više od 1000 poslovnih partnera - fotografskih radnji i studija, knjižara, agencija, preduzeća, veletrgovina, i td.

Sve proizvode izrađujemo koristeći najkvalitetnije domaće i uvozne materijale i prodajemo po napovoljnijim cenama i uslovima plaćanja. Unikatni dizajn, visoka tehnologija dorade i poslovnost su naše karakteristike.
Predstavljamo Vam samo neke od naših proizvoda, sa kojima ste se sigurno sreli. Pogledajte izbor motiva u najpopulanijim formatima foto albuma: MEMO, KMX, Extra MEMO, ELEGANT, LANDSCAPE i WEDDING, kao i neke motive poklon ramova, kesa za fotografije, optičarskih kesa, zlatarskih kesica, i Foto bukova kao jedan premium proizvod iz naše kuće.

Ukoliko želite podrobnije podatke o našim proizvodima, kontaktirajte nas, javite nam se, posetite nas ili ćemo mi posetiti Vas. Vaš komentar kvaliteta izrade, dimenzija, motiva, ili nečeg drugog u vezi s foto albumima, ramovima, kovertama za fotografije ili dokument kesicama, biće nam od neprocenjivog značaja.

Zahvaljujemo se na saradnji.
Vaš SMV Grafik

 

Pravilnik o uzbunjivanju

Serbian English